Polsko-Zagraniczna Guildia na Psychic-Doomie o nazwie [*SpecOps]. Zapraszam do ogl±dania czy te¿ komentowania naszego forum :)
SpOokie -Dobry Ziomek rzadko gra mo¿na spokojnie z nim pogadaæ i jest godny zaufania
KOJOT01 -Spoko kole¶ nie narzuca siê nikomu mo¿na z nim pogadaæ
WARKA -Spoko kole¶ nic do niego nie mam
Skid -My bro Good guy niestety nie mówi po polsku ale godny zaufania
WacKas -My other bro, he don't play zajebisty kole¶ z którym mo¿na by³o siê po¶miaæ
Reszte osób jak sobie poprzypominam to dopisze narazie nie mam czasu... oczywi¶cie nie dopisuje osób z guildii boto by nie mia³o lekkiego sensu bo chodzi o osoby z poza guildii
Moderator
Tez cos napiszem ni bede gorsza a wiec: diodaPL-moja Sis jest spoko dobrze sie z nia gada moim celem jest gonic ja w resach ^__^,,,Kiara0(Daro)-fajny ziom dobrze sie z nim gada max11BK-to ziom z tak milym charakterkiem jak malo kto =D wiecej dopisze pozniej Pozdro All
Trzeba jakos to fotum rozbujac bo cos malu ludzi na nim jest:D Moimi najlepszymi kumplami oprocz was sa: DestroyedX - to dodatkowo jest moj brat:D max11BK - choc po tylu latach w jednej klasie jego teksty moga mnie wkurzac:D poolgalka - tez spoko gosc a teraz numer jeden mojej listy Epik - bez ktorego zycie staje sie nudne^^
Co prawda to prawda bez Epika ¿ycie sta³o by siê nudne On jest w naszej guildii potrzebny ¿eby nie by³o smutku na twarzach nikogo z nas
Epik Jak zrobi± wreszcie guildie to nie opuszczaj nas ...